2009. október 2., péntek

2009. Október 1.

Ízletesen indult a nap a reggelivel a Hasik Hotelben, amely volt oly kedves szponzorálni szállásomat egy éjszakára. A nap első találkozója Döbrönte és Ganna közös jegyzőjével történt. A teljes lakosság csak körülbelül 500 fő, de Bóka Istvánné 6 db tagsági kártyát vitt magával, annak az embernek a magabiztosságával, aki sikerrel fog járni.
Ezt követte a Pápakovácsi és Nóráp polgármestereivel, illetve Kup polgármester helyettesével történő találkozás. A nagyon kellemes találkozás avval ért véget hogy a polgármesterek öt tagsági kártyát vittek el, annak ellenére hogy a három települést lélekszáma együttvéve összesen 1300 fő.
Dáka új polgármestere szintén volt kedves két tagsági kártyát elvinni, illetve Pápaderecske és Nyárád közös jegyzője három tagsági kártyát kért.
Eddig a jó hírek. Nemesszalók polgármesterét nem lehetett elérni, és Külsővat jegyzője olyan fokú tiszteletlenséget és érdektelenséget mutatott, hogy most először ingerülten távoztam.
Mindent egybevéve, jó nap volt, nagyszerűen napsütéses időben. De ugyanakkor készen állunk arra hogy megváltoztassuk a látogatásaink keretét, minthogy a kis falvak időigényes meglátogatása nem szolgáltat elegendő tagságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése