2009. október 1., csütörtök

2009. Szeptember 30.

Az ember sosem tudhatja, hogy hogyan sikerül a polgármesterekkel előre eltervezett találkozás. Érdekes hogy a legkisebb falvak polgármesterei vagy elfelejtik a találkozókat vagy egyszerűen meg sem jelennek. A nagyobb városok polgármesterei mindig ott vannak. Ez vagy hatékonyság kérdése, vagy a saját fontossága érzésének kérdése (minél kisebb vagy, annál inkább meg kell mutatnod, hogy fontos vagy)
Minden esetre, az első találkozások eléggé kiábrándítóak voltak, de ezt később a nap során teljesen kiegyenlítették a nagyon kellemes és konstruktív találkozások Mezőlak, Margyargencs, Kemenesszentpéter, Vinár és Marcalgergelyi polgármestereivel. Különösen Boros Tamással, Magyargencs polgármesterével történt találkozás volt fénypontja a napnak; és nem csak azért, mert a falvából majdan csatlakozó tagok számát ötre becsülte annak ellenére hogy a lakosság száma csupán 600 fő. Ha a polgármesterek jól becsülték meg a jövőben csatlakozó tagok számát, a mai nap 22 új tagot hoz.

A mai nap is egy szép nap volt, vezetni Pápa nyugatra eső vidékén. Ezt a bejegyzést a döbröntei Hasik Hotelből írom, amely volt olyan kedves szállást adni, mint "természetbeni támogató". Egy svájci tulajdonban levő hotel, minden szükséges és nem szükséges velejárójával a kis luxushoteleknek. Nem kétséges, hogy oly sokan a Nato személyzetéből (melynek bázisa Pápa mellett van) ebben a hotelben szállnak meg, mielőtt megtalálják vagy elkészítik lakhelyüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése