2010. február 15., hétfő

A Facebok-on Nekünk Szurkolók Részére

Ezt a bejegyzés elsősorban a Facebook internetes szolgáltatás Smiling Knights Oldalán nekünk Szurkolók számára készült.
Kérdés: hogyan lehet a Szurkolóinkat bevonni a Mosolygó Kórház Alapítvány munkájába?
Válasz
: olyan rendszeres (havi?) kérdésen gondolkodunk, amelyet a Facebook Smiling Knights Oldalán tennénk fel, (pld. olyan kérdést amelyre a választ a Szurkolóink a honlapot böngészve találnák meg). Utána a sok szponzorunk közül az egyik segítségével a helyes választ adó Szurkolóinkat egy szép díjjal jutalmaznánk (pld. egy étkezési utalványt egy legkiválóbb szállodában vagy étteremben); leginkább egy olyan díjat amit bármelyik Szurkolónk fel tud használni bárhol a világon.
Ez kreatív ötletnek tűnik de csak akkor fog működni ha Szurkolóink elolvassák bejegyzéseinket a Facebook szolgáltatás Smiling Knights Oldalán.
Mielőtt életbe lépne ez a projekt, megkérjük Szurkolóinkat hogy mondják el véleményüket és javaslataikat egy bejegyzéssel a Smiling Knights Oldalán a Facebook-nak.

Nemzetközi szinten gyorsan növekedünk. Márciusban az Alapító és én Marokkóba utazunk hogy előzetes megbeszéléseket folytassunk a "Mosolygó Kórház Tevékenységek" beindításáról Casablancán.

Tárgyalunk a Honlapunk újra strukturálásáról olyan módon hogy a frissítéseket közvetlenül a saját irodánkból napi szinten fel lehessen tenni a honlapra. Jelenlegi webmesterünk és kedves szponzorunk az Itent kft a legjobb és legigényesebb megoldáson gondolkoznak hogy bevezessük a szükséges változásokat.

Albert Royaards
Kuratórium Elnöke
Mosolygó Kórház Alapítvány

/fordításaink egy nappal követik Dr. Royaards eredeti angol nyelvű bejegyzéseit, a mostani késésért Olvasóink szíves elnézését kérjük - a ford./

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése