2010. február 20., szombat

Hogyan Lehet Elkötelezni a Fiatalokat..........2. Rész

Nem könnyű megtalálni a megfelelő és elegáns módszert a fiatal emberek elkötelezésére egy olyan jó cél érdekében mint a miénk. Legutolsó próbálkozásunk a Facebook használata volt ahol létrehoztunk egy saját Oldalt, amit Smiling Knights (Mosoly Lovagjai)-nak neveztünk el; és alapítottunk egy Csoportot a Facebook-on, Smiling Hospital Foundation (Mosolygó Kórház Alapítvány) névvel. Az első hetekben, sok személy jelent meg a listán; jelenleg 69 Rajongója van a Smiling Knights (Mosoly Lovagjai)-nak, és 44 Tagja a Smiling Hospital Foundation (Mosolygó Kórház Alapítvány)-nak. De nem nőtt tovább a létszám az utóbbi két hétben.
Hogy tudunk még több fiatalt találni aki csatlakozik hozzánk mint Rajongó vagy mint Tag a Facebook-on? Megpróbáltunk egy nyereményjátékot és felajánlottuk hogy a győzteseknek egy általa választott könyvet küldünk max. 20 Euro értékben, bárhol él a világon (Rajongóink és Tagjaink 15 különböző országban élnek). Senki nem válaszolt ezidáig.
Vagy a kérdés volt túl nehéz vagy - inkább - a Facebook felhasználói csak chatelni szeretnek illetve gyorsan átolvasni a legfrissebb híreket, és nem szívesen töltenek több időt komoly dolgokkal.
Lassan megtanuljuk hogy a lehető legjobban használjuk fel az kommunikáció és technológia előrehaladott módszereit. De világos hogy tettünk eleget ezen a téren és szükségünk van segítségre másoktól. Ha ennek a blognak bármelyik olvasójának van egy jó ötlete hogy hogyan lehet elkötelezni fiatalokat a Mosolygó Kórház Alapítvány céljaiért, nagyon szívesen meghallgatnánk.
Albert Royaards

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése