2009. július 14., kedd

Hatodik Nap

Bakonyszombathely. Pintér Lajos polgármester úr világossá tette, hogy három tag csatlakozni fog az önkormányzatból. Hálásan mentem el, nem csak mert ez duplája annak ami az általános célunk lenne (a falunak csak 1500 lakosa van), de amiatt is amit a polgármester írt a nagy zöld könyvünkbe.
Bakonybánk. Kedves volt Major László polgármester, aki nyílvánvalóan szívről, lélekről adott tanúbizonyságot a projectünk irányába. Egy tagra kell számítanunk ebben a kis, 520 lakost számláló faluban.
Réde. Mosollyal köszöntött Pölöskei József polgármester, amit annyiszor lehet látni Tájföldön - ahol a polgármester is járt és én is olyan gyakran (a 17 Szingapúrban töltött év alatt). Három tag egy 1500-as lélekszámhoz. Csodálatos támogatás a polgármestertől!
Súr. Ez volt a nap két fénypontja közül az egyik! Szluka Zsuzsanna a Teleház-ban köszöntött. Meghívott három fiatal lányt is, akik a művészeinket látogatás alatt szeretnék megnézni az egyik kórházban (megszervezzük majd). Míg Súr falujának csak 1400 lakosa van, Zsuzsa bízik abban hogy tíz tagot lehet majd találni. Ez ismét egy bizonyíték arra hogy csak a személyes kapcsolatok jelentik majd a siker forrását. Köszönjük, Zsuzsa!
Ácsteszér és Csatka. Ácsteszér polgármestere és Ácsteszér és Csatka közjegyzője szívélyesen fogadtak a tárgyalóban. Három tag fog valószínűleg csatlakozni ebből a két együtt élő faluból.
Aka. A polgármester, Mór Antal, megfeledkezett a találkozónkról. Szerencsére a Község Ház mellett lakott. Ha csakugyan képes és szeretne találni öt tagot ebben a kis, 264 lakost számláló faluban, nem csak teljesen meg lesz bocsátva a feledékenysége, de Akának lehetősége lesz hogy egyike legyen a legjobban teljesítő önkormányzatoknak Komárom Esztergom Megyében. Nagyon köszönöm a kedves szándékait, Mór Antal Polgármester Úr.
Bakonysárkány. Egy kellemes találkozás Weilandits István polgármesterrel és Székely Márton képviselővel. Lehet-e jobb eredményt elvárni mint tíz tagra számítani egy csupán 1000 lakost számláló faluból. Mindkettőjüknek nagyon meg szeretném köszönni a nagyszerű támogatást! Ez volt a nap második fénypontja.
Vérteskethely. Végül és utolsó sorban :-). 45 perces várakozás után, végül egy benzinkútra irányítottak. Itt egy jó találkozás történt Petkovics Gyula polgármesterrel és az egyik egy képviselővel. Remélem képesek lesznek legalább egy tagot találni...

Ha minden a terv szerint halad, újabb 36 tag fog csatlakozni a Mosolygó Lovagok Rendjéhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése