2009. július 11., szombat

Ötödik Nap

Felvidító nap volt ez! Sok helyütt rengeteg szívről, lélekről tettek tanúbizonyságot polgármesterek, képviselők és jegyzők.
Környén kezdődött a nap. A polgármesternek nem volt sok ideje, a városában tartott fesztivál miatt. De arra volt elég ideje, hogy egyet értsen avval, hogy a négyes taglétszám elérhető.
Kömlőd polgármestere a saját szabadságát szakította félbe, hogy találkozzon velem az irodájában. Két tag reális lehet.
Dad polgármestere különösképpen vendégfogadó volt. Ha bája, és elhivatottsága projectünk irányába, a kis faluja természetét tükrözi, akkor 3 tag könnyen lehet az eredmény.
Közös találkozó Bársongyos polgármesterével, és Bársonyos és Kerékteleki jegyzőjével. Mindketten nagyon szívélyesek voltak, nagyra értékeltem nyílt támogatásukat. Mindhárom faluban 3 tag megtalálása valószínű.
Tárkány volt nap két fénypontja közül az egyik. Amikor az önkorányzathoz értem, Fúto Lajos Sándor polgármester a bejáratnál várt és bekísért a tárgyalóba, ahol kilenc képviselő már várt rám. Rövid beszédek, fotózás és megemlékezés arra az időre, amikor kerékpárral érkeztem Tárkányba öt évvel ezelőtt. 1.616 lélekszámmal, vajon csakugyan képesek lesznek tíz tagot találni? Ha igen, akkor ez lesz talán az egyik legjobb arány mind a 3200 önkormányzat közül!
Szákszenden megin egy kedves polgármester, aki csak azért jött az irodába hogy engem köszöntsön és átvegye a három tagsági kártyát.
Kisbér volt a másik fénypontja a napnak. Két nagyon kedves képviselő, Szabó Sándorné Erzsébet és Vaderna Tamás, a helyi kórházba szervezték találkozónkat és később meghívtak egy italra a Kincsem Hotelbe. Még kellemesebb beszélgetés a családainkról mint a tagságról. De ha a csodálatos szándékuk, hogy támogatnak minket, ugyanolyan sikeresek, mint "Kincsem" versenyei, nagy győztesek leszünk Kisbéren!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése