2009. szeptember 16., szerda

2009. Szeptember 15.

Ma kilenc találkozó, ismét kedves polgármesterekkel, polgármester helyettesekkel és közjegyzőkkel kis falvakban, kivéve Tihanyt, melynek 1.390 lakosa van. Tósoki Imre, Tihany polgármestere, megígérte hogy mindent megtesz azért hogy 10 tagot találjon; biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog!
Csodálatos találkozóm volt Dr. Papp Judittal, Aszófő közjegyzőjével, mert Dr. Papp szállást biztosított számomra kedves otthonában egy éjszakára a négy hónapos kerékpár körutam során, 2005-ben. Sosem adja fel a Mosolygó Kórház Alapítvány támogatását.
Egy másik igen bátorító találkozóm Szőnyeg Józseffel, egy Vászoly nevű nagyon kis falu polgármesterével volt. Szőnyeg Úr bízott abban hogy öt tagot talál nekünk 235 lakost számláló falvában. Bárcsak szobrot állíthatnánk neki, mint példaképnek a több ezer polgármester számára akik kis falvak élén állnak Magyarországon:-).
Késő délután találkoztam még Nagy Jenővel, a balatonfüredi Annabella Hotel Vezérigazgatójával és Parlamenti Képviselővel. Megígérte hogy segít nekünk, akármikor problémánk lenne Veszprém Megyében.

Albert Royaards

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése