2009. szeptember 17., csütörtök

2009. Szeptember 16.

Ma reggel különösen csodálatos volt a kezdés, Balatonfüreden. A polgármester helyettes, Dr. Kiszeli Pál, azonnal érezte a kórházi tevékenységünk lényegét és erőteljes támogatást ígért, 20 tag találásával. Amint visszatér üzleti útjáról Törökországból késő szeptemberben, ismét találkozunk hogy megbeszéljük, mit lehet még tenni Balatonfüreden a Mosolygó Kórház Alapítvány érdekében.
Ezután a sikeres balatonfüredi találkozó után, célunk egy másik nagy támogatójával találkoztam. Balatonszőlős polgármestere, Nagy András, hisz abban, hogy tíz tagot talál nekünk, miközben településén a lakosság száma 600 fő. Egy újabb szép példája annak, hogy "ami kicsinek tűnik, nagyot alkot".
Ez a nagyszerű élmény lényegében hasonló volt Vöröstó faluban, ahol a kedves polgármester asszony, Rákos Margit, erősen próbálkozik majd két tagot találni egy összesen 93 lakost számláló faluban!
És a nap utolsó találkozása ugyancsak inspiráló volt, amikor Kertész Lajos polgármesterrel beszéltem nagy erőfeszítéséről, mellyel öt taggal segít majd Pula faluban, melynek csak 228 lakosa van.
Egy csodálatos nap szép tájon, a 48 új tagot jelentő nagyszerű eredménnyel, ha.............a polgármesterek támogató kijelentéseiket hasonlóan erős tettekkel párosítják!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése