2009. szeptember 18., péntek

Szeptember 17

Néhány nap elég nehéz lesz, és a mai nap is ilyen volt nekem. Ha a polgármesterek sokat megvárakoztatnak (miközben tudják hogy elég feszes az időbeosztásom), nem kínálnak meg legalább valamennyi vízzel, és, egy estben, még hellyel sem kínálnak, nehéz illedelmesnek maradni (ami szükséges, csakis a jó cél érdekében). Ezekben a pillanatokban az emberben felmerül, miért szán ennyi időt, energiát és szívet, minden fizetés nélkül, ha ilyen kevés elismerést kap. Szerencsére az ilyen találkozás ritka, de ma háromszor is előfordult!
Inkább jobb a jó pillanatokra gondolni, és jó néhány ilyen is volt ma. Hidegkút polgárestere sok megértést tanúsított és minden tőle telhetőt megtesz a kis, mindössze 450 lakost számláló falujában.
Lovas, Alsóörs és Felsőörs polgármesterei is igen előzékenyek voltak. Meg vagyok győződve róla hogy képesek lesznek kis csodákat művelni, ha ...............csakugyan rászánják az időt hogy személyes erőfeszítést adjanak hozzá.
A találkozó Balatonalmádi aljegyzőjével, Kovács Piroska Rózsával, nagyon kellemes és építő jellegű volt. Csodálatos hallani, ilyen sok kezdeményezés felvállalásáról Balatonalmádiban a Mosolygó Kórház Alapítvány nevének népszerűsítéséért. De remélhetőleg emellett még tíz tag is lesz ebben a városban, mert ez az alapvető célja a jelenlegi tagsági programnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése